Club DANSSA – 30 euro / lunar

IN CURAND!

Pentru inscriere in Club, trimite-ti un email cu numele si datele persoanelor interesate la adresa: inscrieri@danssa.ro 

Ce este Club DANSSA? 

Un nou concept Danssa adresat pasionatilor prin care poti sa-ti petreci cateva ore cu cei care iubesc acelasi hobby ca si tine: DANSUL. Construit din dorinta de a socializa si a schimba experienta prin pasi de dans, noul concept Club Danssa este modul prin care oameni pasionati de toate varstele pot face miscare intr-un mod placut atat in timpul saptamanii cat si in weekend!

Ce se danseaza?

Dansuri de societate si socializare, adica ritmuri de: Salsa, Tango, Vals, Tango Argentinian, Foxtrot, Cha Cha, East Coast Swing, West Coast Swing,  Samba, Bachata, Rumba, Merengue, Hustle, Vals Vienez, Jitterbug, Jive, Slow Fox, Dansuri populare si traditionale romanesti si internationale si multe alte dansuri ce se danseaza in cuplu sau grup.

Cand se danseaza?

In fiecare Duminica intre orele 14.00-17.00.

Cat costa abonamentul de membru?

Pentru a putea participa la intalnirile de dans si a sustine aceasta initiativa, trebuie achitata taxa de membru adica echivalentul a 30 Euro/ lunar.

Pot participa daca nu stiu sa dansez?

Da, prima ora este lectie deschisa cu pasi de baza din principalele stiluri de dans  (Salsa, Tango, Vals, Rumba, etc.) care ne vor ajuta in timpul ramas sa ne bucuram de muzica in pasi de dans. 

Ce include statutul de Membru?
                            - 4 petreceri  pe luna (1 pe saptamana)
                            -  Bonus 4 lectii de grup pe luna (1 lectie de grup pe saptamana)
                            -  Preturi speciale pentru lectiile private. 
 
Cum se desfasoara o petrecere?

In timpul petrecerii dansam in pereche, individual si in grup pe diverse melodii vechi si noi in mod aleatoriu trecand prin stilurile de dans cunoscute. Dansuri de grup la moda, traditionale sau tematice, totul pentru a petrece cat mai placut.

 

 

Inscrie-te

Socially-acceptable

Club DANSSA

dans grup Danssa Mid-Age-Couple-Dancing