Beneficile Dansului

Potrivit specialistilor Asociatiei Americane de Dans Terapeutic, terapia prin dans duce la schimbari complexe asupra celui care o practica. Este vorba despre schimbari la nivel emotional, cognitiv, fizic si comportamental. Terapia prin dans se adreseaza indeosebi si celor care doresc sa scape de stresul acumulat in timp.

dance calories burned

Dansul nu inseamna doar pasi si muzica. Este o combinatie perfecta de activitate fizica , interactiune sociala si stimulare mentala . Dansul imbunatateste viata ta in multe feluri : Sanatate, Incredere, Auto-Exprimare , Socializare, Relaxare și mai ales Distractie.

Sanatate : Cand dansezi , se imbunatateste sistemul cardiovascular , creste tonusul muscular si arzi calorii . De asemenea aceasta activitate aerobica cu impact redus , iti creste forta, flexibilitatea si mobilitatea. Deseori la antrenamentul sportivilor olimpici se practica dansul , ca parte a formarii lor, care le dezvolta coordonarea , agilitatea si viteza . Dansul este un excelent exercitiu fizic iar sala noastra de dans ofera o atmosfera placuta si distractiva in care sa-l inveti.

Incredere : Dansatorii poseda o aura de incredere in sine si capacitatea de a se bucura de mai mult la diversele activitati sociale . Cand inveti sa dansezi , intreaga perspectiva mentala ia un nou sens de creativitate , motivatie si energie . Aceasta noua incredere in sine si in abilitatile tale de dans se vor transfera ,de asemenea, si la alte aspecte ale vietii tale.

Auto-exprimare : Dansul ofera o pista emotionala , astfel incat va veti putea exprima sentimentele prin miscarile corpului , cu fler si pasiune . Dansul va consolida, imbunatati si scoate la iveala capacitatea de a folosi permanent aceste calitati expresive chiar si atunci cand nu dansati .

Socializare : Lectiile de dans sunt o modalitate foarte simpla si fara presiune de a intalni oameni .  Danssa Studio ofera lecti de grup si party in fiecare saptamana , seri in oras , concursuri , precum și excursii distractive in locații diferite . Lectiile noastre de dans sunt modul perfect pentru cupluri de a redescoperi romantismul si un nou mod de a iubi !

Relaxare : In ritmul vietii din zilele noastre , uneori , uităm sa oferim un moment doar pentru noi . Dansul ofera o evadare placuta din rutina de zi cu zi , plus o sansa de a te relaxa , de a scapa de stres  si de a te concentra aupra ta .

Distractie : Dansul este un mod minunat de a adauga entuziasm in viața ta . Deși sa inveti sa dansezi necesita concentrare și dăruire , vei fi înconjurat permanent de oameni veseli cu simt artistic care vor face invatarea o experienta placuta si plina de satisfactii . Deci, alatura-te grupului nostru și te vei distra !